Üvegmunkák

Üvegmunkák

Elkötelezettek vagyunk az igényes, szép otthon kialakítása iránt. Arra törekszünk, hogy amit Ön elképzel, azt a legteljesebb mértékben megvalósítsuk. Üvegmunkáinkkal egyedivé varázsoljuk környezetét, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, vagy a lakás egyéb helyiségéről. Szinte bármit meg tudunk valósítani.

Zuhanykabinok, Zuhanyfalak, Kádparavánok

Az igényes zuhanykabinok, zuhanyajtók és -falak stílust biztosítanak az Ön fürdőszobájának. Az általunk készített termékek mind megjelenésükben, mind minőségükben otthonuk dísze lesz. Egyedi igényeknek megfelelően gyártjuk, hogy Ön megálmodja, mi pedig megvalósítsuk elképzeléseit.
Vállaljuk a beszerelési munkálatokat.
Minden termékünk 8 mm vastag edzett, élcsiszolt üvegből készül, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.

Zuhanykabin ajtó

Egyedi méretre gyártjuk és szereljük. Két fal közé épített, üvegzsanérok által nyitható, fogantyúval felszerelt üveg.

sarok zuhanykabinok

Sarok zuhanykabin

Egy fix üvegből, és a merőleges falra szerelt nyíló ajtószárnyból áll. A fix üveget felül egy merevítőcsővel látjuk el, a megfelelő stabilitás érdekében, és az ajtó záródásához mágneses vízzárást alkalmazunk. Lehet szimmetrikus és asszimmetrikus elrendezésű is.

Zuhanyfal

Szerelhető fal mellé vagy szabadon is állítható. Előnye hogy tágas zuhanyteret lehet vele elérni. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig a mérettől és az elhelyezkedéstől függően fix csővel merevítjük egy vagy két helyen.

festett üvegek, dekorüvegek

Festett üvegek, dekorüveg

Konyhában, fürdőszobában egyaránt alkalmas arra, hogy helyettesítse a csempe falvédő funkcióját, de attól eltérően egyedi megjelenést biztosít a helyiségnek. Az üvegfal tükröződésével tágítja a teret. Egyedi méretekben, színekben rendelhető.