Termékeink előnyei

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy hazánkban egyre nagyobb teret hódítanak a műanyag nyílászárók. Hogy miért?

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan komoly érvet, amelyek mindenképpen ezt a megoldást helyezik előtérbe:

Remek hőszigetelés és gazdaságos karbantartás
Könnyen tisztítható, esztétikusan formatervezett nyílászáróink biztosítják azt a kiváló hőszigetelést (hő-megtakarítást), amivel Ön jelentős összegeket takarít meg a fűtés és a lég-kondicionálás terén! Ebben segít a kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, beépített hőszigetelő üveg.
A műanyag profilrendszerek ún. UV-stabil műanyagból készülnek, tehát időtállóak és az évek folyamán nem sárgulnak be. A nyílászárók nem igényelnek utólagos karbantartást, festést, csupán a külső szennyeződéseket kell időnként lemosni.

Biztonság
Nyílászáróink eleget tesznek az egyéni integritás és a tulajdonunk fokozott védelme iránti jogos igénynek. Megnövelt biztonságot nyújtanak a betörés ellen, hiszen a megerősített vasalatok nem tartalmaznak kívülről hozzáférhető szerkezetelemet, több ponton záródnak, így a betörőknek esélyt sem kapnak a behatolásra.

Környezetbarát
Az újrafelhasználható anyagból készült ablakok és ajtók olyan gazdaságos felületet képeznek, amelyek radikálisan kicsi víz- és légáteresztésűek, fékezik a külső hanghatásokat és csökkentik a kondenzáció képződést.
A forma, a minőség és a design egysége
A nyílászáróink méretre szabottak és a formában sem ismerünk akadályt! Képesek vagyunk arra, hogy rugalmasan igazodjunk az Ön igényeihez.
A nyílászáró, legyen szó ablakról vagy ajtóról, díszíti az otthonát, az ott lakóknak környezeti szempontból „védőpajzs”-ot hoz létre és – nem utolsó sorban – kiváló, energiatakarékos befektetés.

Értéknövelő
Az általunk készített és beszerelt nyílászáróik értelemszerűen, jelentős mértékben megnövelik az Ön lakóingatlanának, vagy munkahelyének valódi értékét.

Biztos lehet abban, hogy a minimális karbantartási igény miatt az általunk forgalmazott nyílászárók hosszú évtizedekig fognak – jól működni! Kétségtelen, hogy Ön találhat a mienknél olcsóbb, más technológiával készült ajtót, vagy ablakot, ám az idő és az egyszerű számítások is bebizonyítják, hogy helyesen dönt, amikor cégünket bízza meg a nyílászárók felújításával.