Garázskapuk

Eurokapu garázskapu

Számolja ki garázskapuját

4 cm vastag panelből készülő szekcionált garázskapuinkat a magas minőség jellemzi. Folyamatosan dolgozunk az ár-érték arány maximalizálásán, vásárlóink és szerelőink visszajelzései alapján igyekszünk biztosítani garázskapuink mindennapi zökkenőmentes működését és használatát, akár kézi, akár motoros mozgatással kerültek beszerelésre.
A külföldön gyártott garázskapukkal szemben nagy előnyt jelent, hogy mind a kivitelezést, mind a szállítást rövid határidővel tudjuk vállalni. Széles méret- és színpalettával várjuk kedves vevőinket. Ön megálmodja, mi elkészítjük garázskapuját. Az alap panel színeken kívül több lehetőséget is kínálunk a nyílászárók szín és minta harmonizálásához. Festés RAL színskála alapján, fóliázás, sőt akár kedvenc képét is kapujára varázsoljuk, lézeres nyomdatechnika segítségével.

Az Eurokapu garázskapuk kiváló minőségű, hőszigetelt acél panelből készülnek, 4 oldali gumitömítés garantálja a légmentes záródást. A biztonság érdekében számos zármegoldással tudunk szolgálni, a panelek illesztései ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva. Egyedi igényeknek is kiszolgálunk, forduljanak hozzánk bizalommal. Tapasztalt értékesítő kollégáink segítenek teljesíteni a lehetetlent, de pár napos határidővel a csodatételre is vállalkozunk. Az aktuális garázskapu árakról érdeklődjön bemutatótermünkben. Munkatársaink mind a telefonos érdeklődés, mind a helyszíni felméréskor igyekeznek szaktanácsokkal szolgálni a garázskaput illetően. Valamint ki is tudja számolni garázskapuja árát a honlapunkon.

Amennyiben helytakarékos megoldásra van szüksége, úgy az alumínium, illetve acél lamellákból álló redőnykapunk beépítését javasoljuk.
A redőnykapu egyszerű és esztétikus megoldás valamennyi garázs számára, minimális helyszükséglettel. Új építésnél és felújításnál egyaránt beépíthető a nyílás elé, mögé vagy akár a nyílásba is. A redőnytest vezetése az oldalsó sínek és egy a nyílás felett, esetleg a nyílásban elhelyezhető tengely segítségével történik. Rendelhető a feltekert redőnytestet körbevevő védőburkolattal. A kapuk kézzel vagy motorral is működtethetőek.

.