Fürdőszobák

Az igényes zuhanyfalak, zuhanykabinok és kádparavánok stílust biztosítanak az Ön fürdőszobájának. Az általunk készített termékek mind megjelenésükben, mind minőségükben otthonuk dísze lesz. Egyedi igényeknek megfelelően gyártjuk, hogy Ön megálmodja, mi pedig megvalósítsuk elképzeléseit.
Vállaljuk a beszerelési munkálatokat.
Minden termékünk 8 mm vastag edzett, élcsiszolt üvegből készül, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.

Zuhanyfal
Szerelhető fal mellé vagy szabadon is állítható. Tágas zuhanyteret biztosít. Az üveg súlyát a padló viseli felül pedig a mérettől és az elhelyezkedéstől függően fix csővel merevítjük egy vagy két helyen.
Egyedi méretre gyártjuk és szereljük.

.

.

Sarok Zuhanykabin
Lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus elrendezésű. Egy fix üvegből és a falra szerelt nyíló ajtószárnyból áll. A fix üveget merevítő csővel látjuk el a megfelelő stabilitás érdekében. Mágneses vízzárást alkalmazunk az ajtó záródásához.

.

Kádparaván
A kád oldalára szerelt fix vagy nyitható üveg. A fix üveget alul és oldalt fixen rögzítjük, az üveg tetejét egy rozsdamentes cső segítségével merevítjük. Lehet egy vagy kétszárnyú ajtó.