Függönyfalrendszer

REHAU Polytec 50 függönyfal-rendszer

Ez a mi válaszunk a fokozott hőtechnikai követelményekre!
Tudja, hogy mire törekedtünk a termék kialakításakor? Arra, hogy az legyen gazdaságos, biztonságos és egyedi!
A REHAU Polytec 50 S függönyfal-rendszer valójában az alumínium-üveg-, illetve az acél-üveg szerkezetek igazi, új alternatívája!
Általános, jövőorientált megoldás, ahol a gazdaságosság és a biztonság az igény.
Az innovatív függönyfal-rendszer pvc-ből, acélból és alumíniumból építkezik, s ezen anyagok homogén összhatása révén maximálisan környezetbarát, amelyet a gazdaságosság jellemez.

A forradalmi Polytec 50 S profilrendszer modern üvegarchitektúrát jelent – igényes hőszigeteléssel:

  • Ug-érték = 0,5 W/m2K – 1,4 W/m2K
  • Hanggátlás SSK 4-ig
  • DIN EN ISO 9001 szerinti tanúsítvány
  • Dupla héjú rendszer a belső függőleges és vízszintes bordázattal

Itt helyén van minden részlet!

Az építészekkel és szerkezetépítőkkel szoros együttműködésben kifejlesztett REHAU Polytec 50 S függönyfal-rendszer ötvözi a letisztult megjelenést a technikai ötletességgel.
Két részből álló, pvc anyagú függőleges és vízszintes bordáink variálható téralakítást tesznek lehetővé a szerelt technológia által, s rugalmas kábelezést is engednek – nem csak a kivitelezéskor, hanem később is bármikor – belső pattintó profiljainknak köszönhetően.

A gazdaságos hőszigetelés érdekében

A Németországban 2002. óta érvényben lévő energia-megtakarítási rendelet szigorú követelményeket szab a hőszigetelés terén. Ennek a hagyományos függönyfal-szerkezetek csak nehezen, újabb kiegészítő elemekkel felelnek meg. Ne hagyja a kreativitását korlátozni! A REHAU Polytec 50 S függönyfal-rendszerrel gazdaságos és építészetileg igényes hőszigetelés elérésére a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek REHAU Polytec 50 S – ez a sikerképlet az energia megtakarításhoz: UR = 1,1 W/m2K