Egyéb üvegmunkák

Elkötelezettek vagyunk az igényes, szép otthon kialakítása iránt. Arra törekszünk, hogy amit Ön elképzel, azt a legteljesebb mértékben megvalósítsuk. Üvegmunkáinkkal egyedivé varázsoljuk környezetét. Szinte bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, az ön fantáziája szab határt.
A festett üveg, amivel dolgozunk exkluzív megjelenést biztosít a szobának, biztonságos, mert edzett üveget használunk fel. A szivárvány minden színében meg tudjuk valósítani elképzeléseit. (RAL színskála alapján)

Üveg tolóajtó

Az üveg tolóajtó helytakarékos megoldás lehet abban az esetben, ha a helyszín körülményei nem teszik lehetővé az üvegajtó nyitását. A padlóburkolat is esztétikusabb marad, mert nem kell vezetősínt lerakni. A tolóajtó segítségével úgy tudjuk elválasztani egymástól a tereket, hogy azok láthatóan nem különülnek el nagymértékben egymástól, szinte egy térnek látszanak.
Általában egy felső sínes rögzítést alkalmazunk, melyen speciálisan kiképzett gördülő kocsis berendezés teszi lehetővé az ajtólapok mozgását. Alsó sín nem szükséges, így esztétikusabb marad a padló burkolat, illetve a közlekedést sem akadályozza. Csak a legjobb minőségű szerelvények beépítését vállaljuk annak érdekében, hogy megbízható, hosszú távú működést érjünk el.
Lehet egy vagy kétszárnyú, illetve egy, vagy két irányba tolható ajtó. Fix üveggel is kombinálható, így nagyobb területek lefedésére is alkalmas.
Az üvegajtók nem csak nagy fényáteresztő képességüknek, de egyedi, modern és egyszerre elegáns megjelenésüknek köszönhetően egyre nagyobb teret hódítanak, a modernebb lakásokban és irodákban. Az üveg tolóajtók egyesítik az üvegajtók és a tolóajtók előnyeit.
Minden esetben helyszíni felmérés szükséges a gyártás előtt.

.


.

Térelválasztó üvegfal

Amint a neve is jelöli egy teret képes megosztani, leválasztani. Az üveg elegáns és  modern belső kialakítását teszi lehetővé. Fényes felületek jellemezik, tágítja a teret. Mind lakóházakban, mind irodákban egyaránt népszerű. Biztonságos, edzett üvegből készül. Kihasználható hang- és hőszigetelő funkciója is egyaránt. Az üveggel történő elválasztás segíti a fény áramlását a helyiségben és oly módon választja el egymástól a légtereket, hogy azok látványra egy teret alkotnak.

Megjelenésben sokféle lehet:

  •  Víztiszta átlátszó üveg
  •  Savmart üveg
  •  Színes üveg (RAL színskála alpaján)

A térelválasztó üvegfal szerelése alsó, felső, esetleg oldalsín rögzítéssel történik. De megoldható fix üvegrögzítő profilokkal, pontmegfogással is.
Minden esetben helyszíni felmérés szükséges a gyártás előtt.

.

.

Üveg falburkolatok

Tegye egyedivé otthonát. Az üveg exkluzív megjelenést biztosít az Ön otthonának. Fényes felülete tágítja a teret. Szinte bármely felületre rögzíthetőek üvegtermékeink, így biztos lehet abban, hogy az Ön elképzeléseinek megfelelő munkát végzünk. Megálmodja, mi pedig megvalósítjuk. A szivárvány minden színében rendelhető, RAL skála alapján. Biztonságos edzett üvegből készítjük a termékeinket.
Minden esetben helyszíni felmérés szükséges a gyártás előtt.

.

Üveglap bútorokra

Egyedivé varázsolhatja bútorait, ha dekorüveggel díszíti. Modern, exkluzív megjelenést kölcsönöz otthonának. A fénylő felületek tágítják a teret. Biztonságos edzett üvegből készülnek termékeink, így a sérülések esélye minimális. A szivárvány minden színében rendelhető (RAL színskála alapján).

.