Bemutatkozás

A 90-es évek elején alapított cégünk modern és a minőségéről híres, németországi Aluplast műanyag nyílászárók beszerelését végzi mind vállalati, mind egyéni megrendelők számára.

Csak gépi megmunkálású termo üvegeket használunk, ami lehetővé teszi az optimális zajvédelmi és hőszigetelő értékek maradéktalan biztosítását.

 A takarékos energia megoldásokat felkaroló központi szervek és a hitelintézetek támogatják a munkánkat. Az elmúlt másfél évtizedben országszerte végzett munkáink volumene és magas szintű értékelése azt tanúsítják, hogy a piac jól ismeri, és nagyra értékeli tevékenységünket.

2000 tavaszán cégünk stratégiai döntése nyomán elkezdte az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítését és ezt 2001 májusában egy sikeres tanúsítással bevezette.

A Megrendelő igényeinek konkrét felmérése és a munka elvégzése egyszerűen és gyorsan zajlik:

Tapasztalt szakembereink a helyszínen gyorsan és precízen felmérik a munkát, tisztázzák az igényelt műszaki, design – és szín paramétereket, majd 48 órán belül írásos árajánlatot teszünk a termékek beszerelésére. Az írásban történt megrendelés után gyártásba adjuk a nyílászárókat, a helyszínre kiszállítjuk és beépítjük azokat. A Megrendelő biztonságos, környezetbarát és kényelmesen használható termékek birtokába kerül, amelyek megfelelnek a 21. század elvárásainak.

Meggyőződésünk, az ezredforduló első évtizedének derekán joggal várható el, hogy a lakások, irodák és munkahelyek belső terei világosak, a külső hőingadozásoktól és a zajhatásoktól kellőképpen védettek legyenek, amelyek középpontjában az ember és egy “jól élhető” környezet áll.

Nagy öröm lenne számunkra, ha Önt is mielőbb Tisztelt Megrendelőink között üdvözölhetnénk! Ha cégünkkel, termékeinkkel vagy a munkánkkal kapcsolatban olyan kérdése merül fel, amelyre a honlapot olvasva nem kap választ, kérjük, írjon nekünk a kapcsolati oldalon, vagy az info@lehner.hu e-mail címre vagy hívjon fel minket, örömmel állunk rendelkezésére!

Figyelmét és érdeklődését megköszönve, szíves jelentkezését ill. megrendelését várva Cégünk nevében tisztelettel köszöntöm Önt!

Lehner István
Ügyvezető Igazgató (tulajdonos)